• CHOCOLATERIE WILLAERT
  • CHOCOLATERIE WILLAERT

    Wij heten u van harte welkom bij CHOCOLATERIE WILLAERT, een begrip wereld van de zoete verleiding en “luxe zoetwaren”. Op onze website kan u kennismaken met onze producten en diensten. Wij wensen u dan ook een boeiende ontdekkingstocht en zijn ervan overtuigd dat u zich laat leiden en verleiden.

    Wil u zich eens lekker verwennen? Wat dacht u van “sublieme” confiserie en “heerlijke” huisgemaakte chocolade? Bij CHOCOLATERIE WILLAERT vindt u ook een complete doopsuikerservice, een fantastisch aanbod van pluche beertjes, exclusieve cadeaumanden en de perfecte ontbijtservice.

    CHOCOLATERIE WILLAERT stelt alles in het teken van de passie, de creativiteit en de persoonlijke aanpak. U zal merken dat u in onze winkel bediend wordt, enkel door mensen die gedreven zijn, mensen die hun creativiteit willen loslaten op een product waar iedereen een warm hart van krijgt. Van bij de start zijn wij er daarom van uitgegaan dat de persoonlijke “touch” van de bediening één van de belangrijkste factoren is in onze winkel.